Cummins Powerblo dieselgenerator
Marinemotoren

De Cummins Powerbloc™ dieselgenerator voltooit de test van de stapeltrilling

Cummins Power voltooide onlangs een stapeltrillingstest van de PowerBloc™-dieselgenerator, die zijn hoge prestaties aan gebruikers demonstreert. De testresultaten bevestigden dat de drie dieselgeneratoren goed presteren onder verschillende bedrijfsomstandigheden overeenkomstig ISO8528-9. De succesvolle voltooiing van deze test bevestigt eens te meer de consistente en betrouwbare prestaties van de PowerBloc™ producten, die klanten helpen tijd en geld te besparen!

Cummins PowerBloc™ is een baanbrekend product, dat op basis van meer dan een decennium ervaring van Cummins in de belangrijkste vermogensbeschermingsindustrie is ontwikkeld en aan de pijnpunten van klanten is aangepast. Hij heeft de kenmerken van snelle installatie, kleine voetafdruk, laag geluidsniveau en hoge prestaties. Verkort de bouwperiode van het project, verlaagt de totale bedrijfskosten en vermindert de vraag naar bouwgrond voor klanten. Eenmaal opgenomen in de lijst, zal het worden herkend door klanten!

Testproces

Op de testlocatie plaatsten de technici 131 sensoren op respectievelijk de motor, de generator, de regelaar, de watertank, het onderstel en de containerbehuizing van de bovenste en onderste eenheid en analyseerden zij de door de sensoren teruggestuurde gegevens via een computer om de trillingen onder verschillende omstandigheden te analyseren. bedrijfsomstandigheden en de mogelijke invloed op de prestaties van de dieselgenerator.

Op de testlocatie plaatsten de ingenieurs de twee eenheden beneden en tilden ze op aan de vier hoeken. Het ontwerp van de container, die compatibel is met PowerBloc™ CSC, maakt tillen zeer eenvoudig. De testingenieur zette de verbindingsstukken vast op de hoeken waar de eenheid moet worden verbonden en tilde de derde eenheid op en plaatste deze over de twee eenheden eronder, in wat lijkt op een zig-zag vorm.

Met de start van de dummybelasting (een dummybelasting is een tijdelijke belasting die wordt gebruikt om de machineprestaties te debuggen of te testen, gewoonlijk een onofficiële belasting die equivalent is aan een echte belasting bestaande uit een combinatie van weerstand, capaciteit en inductantie). Drie dieselgeneratoren op de testbaan werden ook in serie gebruikt. Zelfs in een relatief gesloten fabrieksgebouw en met twee generatoraggregaten ernaast die met een fictieve belasting werken, blijft het door de drie generatoraggregaten geproduceerde geluid nog binnen aanvaardbare grenzen.

De drie dieselgeneratoren worden gelijktijdig voor 100% belast, de eenheid draait soepel en er is geen zichtbare trilling. De technici voerden de eenheden uit en voerden trillingstests uit onder extreme omstandigheden, zoals 100% belasting in één fase, 110% overbelasting in stationaire toestand, frequentiewijziging en noodstop. Uit de testgegevens blijkt dat de trillingsindex aan de verwachtingen voldoet, er geen resonantie optreedt onder verschillende bedrijfsomstandigheden en dat het systeem voor trillingsdemping uitstekende prestaties levert en volledig voldoet aan de norm ISO8528-9.

In de loop der jaren, blijft Cummins Power innoveren om Chinese bedrijven te helpen slagen en globale ontwikkeling te bereiken door middel van geavanceerde producten en doordachte diensten. Als erkende OEM van Cummins zet Dingbo Power zich in voor de ontwikkeling op lange termijn van Cummins-generatorsets en heeft het voortdurend de spitstechnologie en het geavanceerde materiaal in de Cummins Power-industrie omarmd en zet het zich in voor het leveren van hoogwaardige technologie, producten van hoge kwaliteit en een superieure klantendienst.